LED verstralers - TipPoint Trading

LED verstralers

Verstralers hebben over het algemeen een stralingshoek van 30 graden. Daardoor krijg je een smalle, maar hele sterke lichtbundel. Al onze verstralers hebben de extra’s dat ze Europees zijn gekeurd, gekenmerkt aan het hoogst mogelijke referentieteken (50) dat licht geeft van zeker 215.000 kaarsen, dubbele bescherming tegen corrosie en een vervaardigde lens van materiaal met een zeer hoge weerbaarheid tegen krassen.

 

Waarom kiezen voor LED verstralers?

LED verstralers zorgen voor een betere lichtopbrengst dan een halogeen verstralers. LED verstralers zijn energiezuiniger dan halogeen verstralers. LED verstralers zorgen voor een energiebesparing van 75% op jaarbasis. LED verstralers verwarmen de ruimte niet ook zijn de lampen veel duurzamer.

 

Wat is een IP-classificatie?

De IP-classificatie staat voor ''International Protection'' en is een methode waarmee de beschermingsgraad van behuizingen en of andere objecten wordt aangegeven. De IP-waarde geeft aan hoe goed het materiaal bestand is tegen binnendringen van water, voorwerpen, stof en hoe deze mechanisch bestendig is.

De IP-classificatie wordt aangegeven door twee cijfers.

Cijfer 1- Bescherming tegen binnendringen van voorwerpen en stof
Cijfer 2- Bescherming tegen water

Eerste cijfer:
0. Geen bescherming
1. Grote voorwerpen
2. Middelgrote voorwerpen
3. Kleine voorwerpen
4. Spitse voorwerpen
5. Stofbescherming
6. Stofvrij

Tweede cijfer:
0. Geen
1. Drupdicht type 1
2. Drupdicht type 2
3. Spatdicht
4. Plensdicht
5. Sproeidicht
6. Waterbestendig
7. Dompeldicht
8. Waterdicht
9. Vochtdicht