LED Werkbalken - TipPoint Trading

LED Werkbalken

Ideaal als de led werklampen een maatje te klein zijn. Deze werkbalken zijn er in verschillende maten en vormen, van 10 centimeter tot 90 centimeter en vele maten daartussen. Door de afmetingen geschikt voor heel veel voertuigen. Special voor werk auto’s hebben wij het model met de curve, zodat de pasvorm perfect is en goed aansluit bij het raam.

Waarom kiezen voor een LED werkbalk?

Een LED werkbalk zorgt voor een betere lichtopbrengst dan een halogeen werkbalk. LED werkbalken zijn energie zuiniger dan halogeen werkbalken. LED werkbalken zijn veel duurzamer dan halogeen werkbalken. LED werkbalken zorgen voor een energiebesparing van 75% op jaar basis.

Voor welke doeleinden kan een werkbalk gebruikt worden?

LED wekbalken worden veel gebruikt in de agrarische en transport sector. De LED werkbalken worden onder andere gebruikt op tractoren en graafmachines. In de transport sector functioneren LED werkbalken vaak als achteruitrijverlichting op een trailer of aan de voorzijde van de vrachtauto om in donkere situaties genoeg licht te genereren. 

Waar kan een LED werkbalk gemonteerd worden?

Een LED werkbalk kan eenvoudig gemonteerd worden doormiddel van de meegeleverde bevestigingsbeugels. LED werkbalken worden vaak gemonteerd op de volgende plekken: grill, pushbar, dak, cabine en in de trailer.